Serveis

Serveis de sastre i arranjaments que oferim a Liro Liro

Arranjaments

Servei d’arranjaments de roba i pell a Lleida. Si tens una peça de roba que cal ajustar, porta-la a Liro Liro: te la emprovarem i veurem com la podem millorar. Vestits, camises, pantalons, jaquetes, banyadors, roba de cerimònia… A Liro Liro tot és possible! Però sobretot, el nostre equip t’aconsellarà sobre si val la pena o no fer l’arranjament, a més d’informar-te sempre per adelantat del cost final del servei.

Brodats

Tenim maquinària per brodar automàticament noms i dibuixos simples sobre gairebé qualsevol roba: bates, tovalloles, roba de llit, material escolar… Amb diferents tipografies i colors per escollir.

Confecció a mida

Serveis de confecció a Lleida ciutat. Si necessites una peça de vestir feta a mida, vine a Liro Liro la teva modista: vestits de cerimònia, roba de nit, vestits d’home, personatges de fantasia… T’escoltem, assessorem i aconsellem perquè el resultat sigui tal com l’havies imaginat, i per descomptat, perquè et senti com un guant.

Vestits de núvia

Complementant els nostres serveis de sastre, a Liro Liro podem crear el teu vestit de núvia. Visita’ns i explica’ns els teus gustos i et farem un pressupost per al vestit dels teus somnis, i encara més important: amb la garantia que serà confeccionat per professionals qualificats amb anys d’experiència.

Altres projectes

Si tens qualsevol altra necessitat o proposta per a fer-nos, vine i parlem-ne! Ens encanta endinsar-nos en nous projectes i ser actius: vestuari per a companyies teatrals o colles, treballs de caracterització, confecció d’obsequis, planificació i formació per activitats docents… Volem escoltar sobre el teu projecte, som tot oïdes!