Cursos de costura a Lleida

Cursos de costura presencials per a totes les edats i nivells
Oferim cursos de costura a Lleida per a totes les edats i nivells, amb horaris flexibles i un ambient molt agradable. Tria el teu entre el llistat a continuació:

Modista i cursos de costura a Lleida

Aquesta botiga va néixer de la necessitat de tenir un espai de costura a Lleida on poder fer realitat les teves idees. Com a modistes confeccionem roba a mida per encàrrec i fem tota mena d’arranjaments com vores de pantalons o cremalleres, també en pell, cuir, roba de bany i molt més! D’altra banda, als nostres cursos de costura pots aprendre a reciclar la roba, a fer patchwork, patronatge, ganxet, puntes de coixí… Disposem d’unes agradables instal·lacions amb equipament i material adeqüat i un mètode d’ensenyament innovador, modern i pràctic.

Han passat els anys i amb el temps el nostre espai ha crescut i s’ha convertit en un referent a Lleida. Actualment impartim classes des de les 9 h del matí fins a les 20 h de la nit, de dilluns a dissabte. Oferim cursos de tot tipus per a totes les edats (també infants i joves) amb professors especialitzats i professionals. A més a més, treballem amb grups reduïts, pel que rebràs atenció personalitzada i aprendràs centenars de coses! A Liro Liro tenim ganes de renovar constantment els nostres cursos i oferir-ne de nous.

Amb tot això, el que ens fa especials és que som un centre de formació amb una gran filosofia al darrere:
R

Liro Liro és aprendre a ser creatiu amb les coses senzilles

R

Liro Liro és aprofitar els materials i les tècniques d’abans

R

Liro Liro és trobar el teu estil propi i donar-li forma

R

Liro Liro és el teu moment de desconnexió de la setmana

¡Suscríbete a nuestra escuela online desde 10 €/mes!

¡Aprende a coser cuando quieras y donde tú quieras con los cursos de costura de la escuela online Liro Liro! Cada mes publicamos nuevos proyectos de costura en forma de vídeotutoriales, donde explicamos todos los pasos detalladamente. Y si te surgen dudas, ¡pregúntaselas a tu profesora en la tutoría semanal!

¡Suscríbete ahora y tendrás disponibles más de 20 proyectos nada más empezar!