Qui som

Descobreix qui està al darrere de Liro Liro

Liro Liro la teva modista

Des de l’any 2013 existeix Liro Liro a Lleida, una botiga-taller per on han passat gran varietat d’alumnes a aprendre a cosir, confeccionar les seves peces de roba i a crear les manualitats més originals. Tot dins un ambient agradable, amb professionals qualificats i les instal·lacions i maquinària adeqüades, que fan un seguiment personalitzat i proper als alumnes.

La botiga s’ubica a l’Avinguda de les Garrigues, al barri de Cappont, una zona privilegiada i de fàcil accés a la ciutat de Lleida. Però per què no ens coneixes una mica més primer?

MARTA FABRA
Directora de la botiga taller, professora de costura, patronatge i patchwork
email: info@lirolirolatevamodista.com

Creadora de liro liro al capdavant de la botiga.
Va començar als 6 anys a cosir. Estudia moda, tall i confecció a Lleida i Barcelona. Realitza cursos a Fd moda barcelona, com ara disseny de moda, escalat, estampació, disseny per ordinador. Després de treballar com a patronista i impartir classes, al 2013 va obrir amb èxit liro liro la teva modista, una botiga-taller de costura, patronatge, patchwork, arranjaments, roba a mida i manualitats per on han passat més d’un centenar de persones. Impulsa molts projectes a la ciutat de Lleida; desfilades, tallers, actes benèfics, xerrades d’emprenedoria.

SARA MATEU

Graduada en Dret per la Universitat de Lleida i apassionada de la moda. Entra a formar part de l’èquip a l’agost de 2021 realitzant tasques d’atenció i assessorament al client i formant-se com a modista i patronista.

 

 

 

 

 

 

No ho dubtis, vine a conèixer-nos i treu tot el suc a la teva creativitat!
T’esperem amb els braços oberts!