Altres cursos de costura

Cursos monogràfics per aprendre el més bàsic, cursos específics per a grups i molt més...
En aquest apartat us presentem altres cursos de costura de tipus monogràfic (intensius d’una sola sessió), de curta durada (uns 3 mesos màxim) o fins i tot cursos especials dirigits a grups com poden ser companyies teatrals o associacions de pares i mares (AMPAS). Molts d’aquests cursos de costura són perfectes per aprendre els fonaments i saber-se defensar en futures ocasions.

Es poden concertar en qualsevol moment de l’any, subjectes a disponibilitat de places. Sense dubte els coneixements apresos et seran útils per a tota la vida, fes-hi una ullada i no dubtis a contactar amb nosaltres o visitar-nos a la botiga per a més informació.

*Els cursos següents són de curta durada o esporàdics.

Cursos temàtics

Màquina de cosir

Curs intensiu d’iniciació o perfeccionament amb màquina de cosir. Si t’acabes de comprar la màquina de cosir i no saps com funciona, a Liro Liro t’ensenyem el més bàsic en una sola sessió.

També si saps el més bàsic però t’agradaria aprendre a treure-li tot el suc i a cuidar-la com cal, t’ensenyarem tot el que necessites saber per convertir-te en un professional: tipus de puntades, potes, agulles, trucs de professional, neteja i manteniment. T’ensenyarem a cosir cremalleres, a fer vores i molt més!

 

Requeriments, durada i preu
  • Per aquest curs no és necessari cap coneixement de costura.
  • Durada: 3 hores (en una única sessió).
  • Preu: 65 € amb material inclòs.

Overlock

Has comprat una màquina overlock recentment però no saps utilitzar-la? Vols treure-li tot el rendiment i descobrir-ne tots els secrets i trucs? En aquest curs de 4 hores intensives aprendràs tot això treballant amb diferents teixits i materials. Faràs una calceta de bikini com a exercici!

Tot allò que has de saber també sobre el seu correcte manteniment i neteja, i si vols porta la teva pròpia màquina per aprendre tot això amb ella.

 

Requeriments, durada i preu
  • Es recomana tenir un domini bàsic amb la màquina de cosir convencional abans d’aprendre a fer servir la overlock.
  • Durada: 3 hores.
  • Preu: 65 € amb material inclòs.

Extraescolars per a escoles

Des de Liro Liro la teva modista tenim a disposició els nostres docents i formació per impartir classes en altres centres. Si vols que la teva escola, centre cívic o centre de formació compti amb una extraescolar divertida i creativa on els nens i nenes aprenguin a cosir i fer manualitats, t’oferim un programa fet a mida. També si vols que un grup escolar visiti les nostres instal·lacions i realitzin un taller pràctic som a la teva disposició!

Contacta amb nosaltres o bé visita’ns a la botiga i fes-nos una proposta.

Festes d’aniversari

Vine a celebrar l’aniversari a Liro Liro la teva modista! A Liro Liro muntem l’aniversari dels teus fills a mida: jocs, tallers, berenar i moltes activitats creatives perquè s’ho passin genial.

Farem corones d’aniversari, bossetes, clauers, jugarem, ballarem; proposa’ns el que se t’acudeixi per celebrar aquest gran dia amb tots els amics i ho farem possible! Ens adaptem als gustos de cada infant! Podreu gaudir d’un bon ambient amb monitors qualificats.

Contacta amb nosaltres o bé visita’ns a la botiga i fes-nos una proposta. Els horaris disponibles són els dissabtes o diumenges al matí o tarda.

Vull més informació sobre altres cursos de Liro Liro

L’enviament d’aquest formulari comporta l’acceptació de la política de privacitat.