Liro liro la teva modista, creix amb formació i amb espai, enguany tenim molts cursos a oferir i moltes ganes d’aprendre. Aquí farem un llistat dels workshops per al curs 2018-19 que ja tenim confirmats amb dates.

Per poder formalitzar la reserva de la teva plaça envia un correu a hola@lirolirolatevamodista.com. Hauràs de fer el pagament de l’import total del taller. En cas de no poder assistir NO es retornaran els diners.

13 OCTUBRE- WORKSHOP FALDILLES. Preu 65 € (IVA INCLÒS) Horari de 15.00 h-20.00 h

En aquest workshop t’ensenyem a fer els patrons base de faldilla i transformacions. I amb retor confeccionaràs la col·locació de la cremallera i la seva cintura.

Aquest curs inclou un dossier amb l’explicació del patró base faldilla i les seves transformacions, paper per fer patrons i retor.

Cal que portis: escalímetre, regla de patronatge, retoladors de colors, folis blancs i de colors i costurer bàsic.

Inscripcions a liro liro la teva modista.

27 OCTUBRE- WORKSHOP PRENSATELES PER LA TEVA MÀQUINA. Preu 45 € (IVA INCLÒS) Horari: 16.00 h-20.00 h

Curs per poder adquirir habilitats i un gran maneig de la màquina. En aquest curs cal que portis la teva màquina de cosir i els prensateles que tens. T’explicarem per a què serveixen i les seves funcions, d’aquesta manera trauràs més partit a la teva màquina i faràs més avanços en el teu projecte.

Tenim màquines de cosir disponibles però aconsellem que portis la teva.

Inscripcions a liro liro la teva modista

10 NOVEMBRE- WORKSHOP MUNTAR BUTXAQUES. Preu 50 € (IVA INCLÒS). Horari: 16.00 h-20.00 h

Aprèn a realitzar butxaques de trau, plastó i texana. T’explicarem d’una manera molt fàcil com fer que les teves peces siguin de professionals.

Aquest taller inclou dossier amb explicacions i retor.

Cal que portis el teu costurer bàsic.

1 DESEMBRE- TALLER DE PATRONATGE ZERO WASTE. ABRIC ESTIL KIMONO Preu 85 € (IVA INCLÒS) Horari 10.00 h- 15.00 h

   

De la mà de Nastasia ens proposen realitzar un workshop d’una durada de 5 hores on els alumnes aprendran a construir i cosir una peça de vestir zero waste des de zero, pas a pas. En aquest cas realitzarem un abric estil kimono.
Es tracta d’un taller pràctic de costura i patronatge d’un Abric estil Kimono zero waste, de l’anglès: zero residus. És un taller creatiu on podràs posar amb pràctica la tècnica de patronatge zero waste cosint un Abric estil Kimono a la teva mida des de 0. Marxaràs a casa amb un abric fet per tu sense malbaratar ni un gram de roba! Aquest taller t’ajudarà a descobrir noves tècniques i conèixer sistemes de construcció sostenibles. L’objectiu d’aquesta tècnica és utilitzar el 100% del teixit sense generar residus i incorporar mermes de teixit a les peces per reforçar, decorar o complementar. L’objectiu és desenvolupar la lògica i la creativitat i reflectir a la peça.

A qui va dirigit:

El taller va dirigit als estudiants i professionals del sector de disseny i moda que desitgin millorar en la seva formació. Per a totes les persones apassionades per descobrir noves tècniques de disseny, interessades a adquirir coneixements ètics i sostenibles que vulguin encaminar el seu futur professional a l’àmbit del patronatge, disseny o l’experimentació sostenible. Per als que desitgin innovar l’eficàcia visual o metodologia en el procés d’elaboració de peces. NO ES NECESSARI TENIR CONEIXEMENTS DE PATRONATGE, PERÒ SI ES RECOMANABLE TENIR NOCIONS DE COSTURA BÀSICA.

Si voleu més informació del curs, visiteu la seva web: https://.www.nastasianash.com/workshops-cursos/

Poques places, la inscripció per aquest curs l’heu de fer directament des de la pàgina web de la Nastasia. https://www.nastasianash.com/producto/taller-patronaje-zero-waste-abrigo-estilo-kimono

 

26 DE GENER. WORKSHOP ZERO WASTE. REALITZA UN PANTALÓ LLARG O CURT. Preu 85 € (IVA INCLÒS) Horari 10:00h-15:00h


De la mà de Nastasia ens proposen realitzar un workshop d’una durada de 5 hores on els alumnes aprendran a construir i cosir una peça de vestir zero waste des de zero, pas a pas. En aquest cas realitzarem una faldilla creuada.
Es tracta d’un taller pràctic de costura i patronatge d’una faldilla zero waste, de l’anglès: zero residus. És un taller creatiu on podràs posar amb pràctica la tècnica de patronatge zero waste cosint una faldilla a la teva mida des de 0. Marxaràs a casa amb un pantaló fet per tu sense malbaratar ni un gram de roba! Aquest taller t’ajudarà a descobrir noves tècniques i conèixer sistemes de construcció sostenibles. L’objectiu d’aquesta tècnica és utilitzar el 100% del teixit sense generar residus i incorporar mermes de teixit a les peces per reforçar, decorar o complementar. L’objectiu és desenvolupar la lògica i la creativitat i reflectir a la peça.

A qui va dirigit:

El taller va dirigit als estudiants i professionals del sector de disseny i moda que desitgin millorar en la seva formació. Per a totes les persones apassionades per descobrir noves tècniques de disseny, interessades a adquirir coneixements ètics i sostenibles que vulguin encaminar el seu futur professional en l’àmbit del patronatge, disseny o l’experimentació sostenible. Per als que desitgin innovar l’eficàcia visual o metodologia en el procés d’elaboració de peces. NO ES NECESSARI TENIR CONEIXEMENTS DE PATRONATGE, PERÒ SI ES RECOMANABLE TENIR NOCIONS DE COSTURA BÀSICA.

Si voleu més informació del curs, visiteu la seva web:  https://.www.nastasianash.com/workshops-cursos/

Poques places, la inscripció per aquest curs l’heu de fer directament des de la pàgina web de la Nastasia. https://www.nastasianash.com/producto/taller-patronaje-zero-waste-falda-2/

8-9 I 10 DE FEBRER. TALLER DE MOULAGE. PREU 300 € (IVA INCLÒS)

L’objectiu del taller és que l’alumne aprengui la tècnica per a poder realitzar qualsevol tipus de peça en 3D i pugui portar-la en pla a 2D per la seva industrialització.

La tècnica que José Carlos ha desenvolupat és una fusió entre el patronatge tècnic i el modelatge, per això comencem a donar importància a la preparació del maniquí amb la metodologia i les eines per aconseguir la col·locació de les cintes perfectes imitant a les línies de construcció d’un patró en pla.

La realització del braç i adaptació del maniquí també és fonamental per a la realització de les mànegues.

També és importat l’apartat d’adaptació del maniquí a altres mides, part imprescindible per la confecció a mida. Aconseguint resultats sorprenents.

Preparar les peces de retor com si de paper és tractes marcant línies de fil, contra-fil i viés perquè la seva col·locació al cos sigui correcta.

A partir d’aquí es proposen exercicis variats amb els quals els alumnes aprendran com solucionar trasllats de pinces, frunzits, embeure, folgances, drapejats, etc.

És important que cada alumne porti el seu maniquí perquè se’l pugui endur amb les cintes col·locades i el braç adaptat.

ELS MANIQUINS REGULABLES NO SERVEIXEN PER A LA REALITZACIÓ D’AQUEST TALLER.
Liro liro posarà a la venda maniquins per a la gent que no en disposi. (previ encàrrec)

La inscripció en aquest taller es farà a liro liro la teva modista.