A Liro Liro estem molt feliços d’anunciar que tornem a fer classe de forma presencial a botiga, i que ho farem seguint totes les mesures de seguretat.

 

Fes-te amb el teu abonament de costura per aquest estiu

Des d’aquesta setmana ja pots adquirir a la nostra botiga els abonaments de costura per aquest estiu 2020! Com fem cada estiu, us oferim la possibilitat de venir a cosir durant les tardes de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Tu decideixes, dins d’aquest horari, els dies que vols venir, no és necessari venir el mateix dia cada setmana, simplement adquireix el teu abonament de costura de 10 hores i utilitza-les com vulguis.

Totes les classes finalitzaran 10 minuts abans de l’hora en punt, per donar temps al nostre equip a desinfectar les màquines i material per a la propera classe.

 

Novetat! Reserva cita per fer classe presencial a través de la web

Per complir amb les mesures seguretat imposades per la desescalada, hem creat un calendari interactiu amb el que pots reservar la teva plaça els dies i hores que vulguis venir a fer classe presencial. És estrictament necessari haver reservat cita abans de venir a cosir a la botiga, ja que el màxim d’alumnes que poden fer classe simultàniament és de 6. Amb el calendari interactiu pots reservar tantes cites com vulguis per als propers 30 dies, per què no ho proves?

 

Reserva cita aquí!

 

Els abonaments es venen en packs de 10 hores i es compren presencialment a botiga, com cada estiu. Si encara no tens el teu, el pots comprar just abans d’iniciar la primera classe. Simplement reserva la data i hora que vulguis venir per la web i nosaltres ens encarreguem de la resta!

 

Alumnes de l’escola online, reserva també la teva tutoria individual

Si ets alumne/a de l’escola online, sabràs que una vegada al mes pots venir a la botiga i fer una tutoria individual de 30 minuts de durada. Aquestes tutories serveixen si tens dubtes que no has pogut resoldre a distància o si hi ha alguna tècnica que se t’està resistint i necessites veure el procediment en directe. Utilitza el calendari interactiu per reservar la teva classe individual!

Recordem que per reservar una classe individual has de ser alumne/a de l’escola online i només pots fer una reserva al mes. Per qualsevol dubte som a la teva disposició.

 

Classes presencials amb totes les garanties de seguretat

Aprofitem per informar-te sobre les mesures de seguretat que cal seguir si véns a fer classe presencial:

  • Durant la classe, alumnes i professors han de dur mascareta en tot moment.
  • No és permès compartir material amb altres alumnes durant la classe.
  • Pots venir amb la teva màquina de cosir, però la desinfectarem quan arribis a la botiga. Si ho prefereixes, pots utilitzar les nostres màquines de cosir amb total seguretat, ja que les desinfectem en finalitzar cada classe.
  • És necessari netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic només entrar.
  • Cal vetllar per mantenir la distància social entre persones.
  • Queda totalment prohibit assistir a les classes si tens malestar, febre, tos o has estat en contacte amb alguna persona positiu en Covid-19 en els darrers 15 dies.

 

Estem molt feliços de tornar-te a trobar. Moltes gràcies per confiar en nosaltres!