Cesta

LIRO LIRO LA TEVA MODISTA
1 DE JUNY 2016

Liro liro la teva modista,celebra el seu tercer aniversari i es gràcies a tots vosaltres.

Com ja sabeu, la nostra botiga-taller va nèixer amb la il·lusió de poder fer realitat el meu somni i puc dir que també era el de la meva mare, veure a la seva filla cosir i ensenyar a la gent.

Un espai on poder fer realitat les vostres creacions: roba personalitzada, arranjaments de roba, patronatge, roba a mida, patchwork, punta de coixí i manualitats… en unes instal·lacions amb màquinaria i material adeqüat i un ensenyament innovador, modern i pràctic, on intentem que el cosir sigui apte per a tothom.

Crec que Lleida, la nostra ciutat i la de molts de vosaltres, demanava un espai com el nostre, amb una nova visió de la costura, el patronatge i les manualitats.

Però ja han passat 3 anys i amb aquest temps el nostre espai a crescut i canviat (sobretot pregunteu a les nostres alumnes, i elles us diràn !!!). S’ha convertit en un referent del sector. Impartim classes des de les 9:00h del matí fins a les 20:00h de la nit, tots els dies de la setmana, realitzant cursos de tot tipus, a persones de totes les edats, dins i fora del nostre taller, des de cursos que ja són un clàssic a cursos a la carta, amb professors especialitzats i professionals, en grups reduïts i amb atenció molt personalitzada, on han pogut aprendre centenars de persones!

A més amb ganes d’oferir nous cursos amb nous horaris, i un club on tinguin cabuda tots els nostres alumnes i ex-alumnes de liro liro, d’aquesta manera no deixareu d’estar mai al dia.

Liro liro es mou constantment: participa en moltes activitats, no només dels nostres cursos, també de les xarxes socials on ens podeu seguir, xerrades especialitzades sobre teixits, moda, estilisme, seminaris, workshops, events de tot tipus, desfilades, concursos, actes benèfics, col·laboracions, excursions culturals i didàctiques, visites….

Amb tot això el que ens fa especials és que som una botiga-taller amb una gran filosofia al darrera i ens agraden els nous reptes.

Solament us puc donar les gràcies per formar part d’aquesta gran família, i fer-la crèixer conjuntament.

Gràcies a la meva parella per ser el millor company d’aquest llarg viatge, als meus fills que perdonen les hores que no estic amb ells, solament us puc donar les gràcies per la vostra paciència.

GRÀCIES A TOTS I QUE PUGUEM CELEBRAR MOLTS MÉS ANYS !!!!

Marta Fabra Berengué
Gerent- propietària de Liro liro la teva modista