Apreciats clients, amics i alumnes, avui ens han tornat a donar una trista notícia i és que ens tornen a confinar. Des de liro liro intentarem seguir lluitant per poder donar un servei de qualitat.

De moment l’horari d’atenció al públic serà de 10:00 h-13:00 h amb cita prèvia, tant si has de comprar material, portar arranjaments o recollir, si us plau demana cita, ja que tenim l’aforament limitat.

Les estades, segueixen endavant, ja que complim amb els requisits que han pautat des de la Generalitat, durant aquest confinament no sortirem al carrer a esmorzar, esmorzarem a la botiga. I seguirem amb les pautes que ja teníem perquè les nostres estades siguin segures.

-Alumnes i professores portem la mascareta.

-Rentat de mans amb aigua i sabó i gels hidroalcohòlics.

-Desinfecció de calçat.

-No compartim material, cada alumna disposa d’un petit costurer amb tot el necessari per a poder realitzar l’activitat.

En relació amb els abonaments de costura, els ajornem mentre duri el confinament. Els que ja teniu comprat l’abonament no patiu, ja que no caducarà mentre duri el confinament, allargarem els dies mentre aquesta situació duri.

Ens en sortirem sempre que tots fiquem de la nostra part. Per aquesta raó solament estarem oberts de cara al públic amb aquest horari i demanem que ens truqueu o mitjançant whatsapp ens demaneu cita. Els telèfons de contacte són 973985880- 673 793 139

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i per ajudar al fet que el petit comerç no desaparegui.

 

 

 

 

%d bloggers like this: