Hola, hola!!!, ja tornem a tenir molt a prop les vacances de nadal, i per a una millor organització us informem que l’últim dia de classes serà el 22 de desembre i que tornarem a iniciar el nou curs el dia 8 de gener.

Enguany la botiga romandrà tancada del 25 de desembre a l’1 de gener, ambdós inclosos.
Si teniu pensat en comprar coses us animem a fer-ho abans del 21 de desembre i així podreu participar en el nostre sorteig de nadal, el premi seran 2 mensualitats de classe gratuïtes. No us podeu deixar perdre aquesta oportunitat de poder venir a cosir durant dos mesos i així poder provar les nostres classes.

Aprofiteu aquests dies per poder adquirir totes les novetats que us hem portat a la botiga, com les pinces per subjectar la roba, el tercer dit o el prensateles d’owerlock per a les màquines domèstiques.

Però tranquils el dia 2 de gener tornem a obrir i amb les nostres estades per a nens i nenes de 7 a 15 anys. Us esperem els dies 2,3,4,5 de gener i amb l’horari de 9:00 h-14:00 h. El preu és de 65 € els 4 dies i 25 € dies solts.

Com a novetat els dies 2,3,4 i 5 de gener tornarem a activar els nostres abonaments d’hores, amb l’horari de 17:00 h-20:00 h.

Moltes gràcies a tots i ens veiem per la botiga.

Marta