Ara feia molt de temps que no preparavam cap monogràfic a la nostra botiga, i amb motiu del 4t aniversari, i de la demanda de les nostres alumnes per encoixinar a màquina, hem decidit oferir el primer d’aquest any. Tal com diu el títol realitzarem un monogràfic d’encoixinat a màquina; per a nosaltres es un plaer poder oferir aquest curs a la nostra botiga, i poder tenir com a professora a l’ Anna Gonzalez, quilter de Tortosa  amb mès de 12 anys d’experiència, molts la coneixereu pel seu facebook o pàgina web http://www.etsegueixoelfil.cat.

Ja fa cosa de més d’un any que ens coneixem amb persona, i solament ús poc dir que sap transmetre el que fa, perquè ho fa des de el cor, sap treure més partit del teu quilt amb els seus dibuixos personalitzats, i per aquesta raó la fem vindre a Lleida, perquè ens expliqui tots els seus trucs i com poder encoixinar un quilt des de casa nostra.

Serà un monogràfic amb places reduïdes, així que si estàs interessada en aquest monogràfic reserva ja.

Que oferim en aquest monogràfic? Doncs aprendre a dibuixar els teus propis encoixinats i a tenir una base de com utilitzar la teva màquina al realitzar l’encoixinat lliure, si ens dóna temps farem una petita introducció a l’encoixinat amb regles.

Com sabem que les butxaques de tothom estan molt ajustades, hem separat tots els preus, d’aquesta manera, si vosaltres teniu el material, no caldrà que el torneu a comprar. Si us fa falta material, el tindrem disponible a la nostra botiga.

Així que anem per feina:

DATA: DIVENDRES 19 DE MAIG (8 persones màx.)

HORARI: 9:30h-18:00h (pararem una hora per dinar)

PREU: 60€ + IVA (72,60€)

10€ DINAR (és opcional, si decideixes portar la carmanyola avisa’ns)

KIT MATERIAL: 20€ (tambè es opcional, nosaltres et facilitem el llistat del  material que necessites, si vols el Kit avisa’ns per reservar)

MATERIAL QUE NECESSITES:

  1. Màquina de cosir que permeti baixar les dents d’arrosegament. Portar tots els accesoris de la màquina  i si teniu la taula d’extensió molt millor, i el manual d’instruccions, com ja sabeu cada màquina es un mòn.
  2. Prensa-teles d’encoixinat lliure, i doble arrastre. (disponibles a la nostra botiga)
  3. Agulles de cosir a màquina per encoixinar. Núm 70-80 preferiblement les de la casa SCHMETZ. (disponibles a la nostra botiga)
  4. Guants d’encoixinar (disponibles a la nostra botiga).
  5. Es aconsellable la base suprem slider (disponible a la nostra botiga)
  6. Llàpis per a marcar la roba (rotulador blau a l’aigua, o boligraf prixion, tambè disponibles a la nostra botiga)
  7. Fils de cosir a màquina de poliester. (disponibles a la nostra botiga)
  8. Dos sandwitchos de 45×45 de roba de cotó amb robes llises i no molt fosques perquè es vegin bé les puntades. La buata del sandwitch millor si es de cotó o amb una mica de poliester, la que es 100% poliester no serveix. (això es el material que inclou el kit)
  9. Costurer bàsic
  10. Moltes ganes de treballar.

Petites mostres del que farem al curs, a part l’Anna ens ha preparat una sorpresa! que ni jo se quina és!!!

Si estàs interessada en assistir al monogràfic, reserva la teva plaça al 973985880, on et donarem les instruccions per fer efectiva la teva reserva.