Ja estem oberts!!! El dia 3 d’abril, torna a ser una data per recordar, ja que ens trobem a la nova ubicació, situada a l’Avda. De les Garrigues núm. 50, de Lleida. Un día més, per marcar al nostre calendari, per poder celebrar a mesura que passa el temps. Molts nervis i molta feina, per poder tenir tot a punt, crec que ho hem aconseguit i estem molt contents de la bona rebuda que hem tingut. Poder veure la cara de les nostres alumnes i clients entrant a la botiga nova, ens ha donat molta satisfacció i ganes de seguir innovant. Moltes gràcies per tots els vostres elogis, a mi m’agrada com ha quedat, però que he de dir jo!!!, de mi no val l’ opinió!! Però si la de vosaltres. Esperem poder gaudir de les noves instal·lacions molt de temps i poder celebrar molts anys al vostre costat. Ara hem d’escollir amb quina data ens quedem!!!, si la de quan vam obrir ara farà cinc anys, o la de la nova botiga!!! Acceptem propostes, i no val dir les dues!

Vull aprofitar aquestes paraules per agrair als PROFESSIONALS que han fet possible que estiguem en marxa, per la rapidesa i professionalitat en què han realitzat la feina d’acondicionament del local, perquè puguem estar còmodes.

RAMON RIBERA PINTORS (PINTURA FAÇANA I INTERIOR BOTIGA)

RÈTOLS RODRIGUEZ (VINILS)

MIGUEL ABOLACIA (FONTANERIA)

LIMPIEZAS PINO (NETEGA VIDRES)

AUDOOR (MOTORITZACIÓ REIXES)

PLAVENT (PANYS I PORTER)

SERVISEGURIDAD (EXTINTORS I ALARMA)

GEMMA RUFINO (DISSENY IMATGE CORPORATIVA, WEB, VINILS I RÈTOL)

Tampoc vull deixar de donar les gràcies al meu pare, per la seva ajuda en el tema elèctric, als meus fills pels caps de setmana que han sacrificat ajudant a netejar, fer caixes i col·locant coses al seu lloc, per poder estar una estona amb la seva mare. L’ajuda incondicional del Guillem, per estar allí, a cada decisió que hem pres. Eva, gràcies per donar un cop de mà en els últims dies i sacrificar la teva pasqua!!! Anna i Sílvia (lafadaxic), gràcies per la vostra taula dolça, un èxit!!! Pili Garcia, de tu no m’oblido, gràcies per la teva entrevista, us deixo el enllaç per si voleu escoltar.

https:/www.ivoox.com/_quina-n-ha-liat-ara-la-marta-fabra-de-audios-mp3_rf_25336223_1.html

                   

També us deixo unes quantes fotos de la  taula dolça que ens va fer la fada xic, GRÀCIES amb majúscules per estar aquí, per fer realitat el meu somni, espero poder seguir cosint i brodant els vostres somnis. PODER ÉS VOLER

Marta