Hola a tots i totes:

LIRO LIRO LA TEVA MODISTA ES TRASLLADA A UN NOU ESPAI

Com heu pogut observar aquests dies per les xarxes socials, liro liro us mostra fotografies d’una nova botiga, amb unes instal·lacions amb molta llum i espai, doncs si, és cert tot el que visualitzeu, ja que ens traslladem a una nova ubicació, on us atendrem a partir del dia 3 d’abril.

Fa uns dies que anem  una mica estressats,  ja estem amb el compte enrere per poder mostrar la nova botiga. Hem intentat perjudicar el mínim possible a tots els nostres clients, així que els que veniu amb autobús, solament haureu de realitzar una parada més. i els que veniu amb vehicle propi, tindreu molt més aparcament sense zona blava.

Tenim molts projectes nous, que a poc a poc anirem descobrint. I seguirem oferint els serveis de tintoreria, arranjaments, i classes.

Si ens voleu oferir una nova proposta de curs o servei,  estem oberts a les vostres demandes i inquietuds. Solament ens heu de fer arribar un correu electrònic a lirolirolatevamodista@gmail.com on estudiarem la vostra proposta.

El dissabte 24 de març la botiga romandrà tancada fins al dia 30 de març per poder realitzar tot el trasllat. Per aquest motiu enguany no oferim el servei d’estades de setmana santa. I a partir del dia 3 d’abril ens trobareu a la nova adreça. Sobretot no volem crear confusions, però haureu d’estar atents solament en el número, la nova adreça és AV. DE LES GARRIGUES NÚM 50.

Recordeu, fins al dia 3 d’abril  no hi serem actius, així que quan torneu de setmana santa teniu una cita marcada al vostre calendari, i a les alumnes les esperem a les noves instal·lacions.

Moltes gràcies a tots per la vostra comprensió i paciència, i us demanem disculpes per les molèsties que puguem ocasionar aquests dies que romandrem tancats.

Marta