Ja fa tres setmanes que hem hagut de trobar noves formes de veure’ns i saludar-nos per saber com estem.

A poc a poc ens anem acostumant a estar a casa, inclús la sensació de preocupació potser s’ha suavitzat i anem veient una llum en aquest tunel tan tenebrós, no vull dir que hagis deixat de preocupar-te pel que passa fora… o inclús pensar en què passarà quan tot això s’acabi.

Crec que tot això ens servirà per reflexionar i agafar noves metes i metodologies per tirar endavant….

Abans de seguir… una pausa…, ja que tots no estem a casa, ni tots estem trobant la millor solució per entendre aquesta situació.

Els qui treballen directament a primera línia com hospitals, centres sanitaris, policies, alimentació, perquè tot funcioni correctament, donar les gràcies per la feina que estan realitzant.

Gràcies a tots els qui cada dia reben amb una abraçada als seus familiars quan arriben a casa després d’una gran jornada de treball perquè no ens hi falti de res, amb la càrrega que suposa mentalment d’estres.

Una abraçada a tots aquells que han perdut a un ser estimat i no s’han pogut acomiadar com és degut.

Sense deixar als nostres petits, els que ens estan donant cada dia lliçons de comportament, els que hi han entès que perquè tot això passi ens hem de quedar a casa i no hi ha cap excusa per poder sortir, ells que han deixat els seus amics i el fet de poder sortir a córrer i jugar pels carrers.

TORNAREM AMB NOUS PROJECTES 

Des de liro liro sabem que en aquest moment el més important és estar amb salut i que els nostres éssers estimats també.

Amb menys rellevància volem pensar que l’estructura que ens manté sans i vius, es troba en plena forma per quan tornem, PERQUÈ TORNAREM i podrem tornar a gaudir de totes les coses que fins ara fèiem.

Vull pensar que liro liro forma parta d’aquesta estructura i que quan tot passi, tornareu a vindre a cosir al nostre espai, no us puc assegurar quan tornarà a ser, però estem intentant que els dies de confinament siguin més fàcils per a tots.

Però us vull ser sincera i aquest virus afectarà d’una forma o una altra a la nostra botiga, no puc saber en quin grau afectarà i si serem capaços de recupera‘ns del tot, si ens deixarà seqüeles, si seguirem sent les mateixes…

Per això us vull explicar una mica com quedaran les coses i com planifiquem la tornada a partir d’aquests moments i fins que puguem tornar a la normalitat.

            1. La quota del mes d’abril i consecutives o fins que duri el confinament no seran cobrades. Les classes acabaran el 22 de juny, si el confinament dura fins aquesta data, ens retrobarem al setembre i no haureu perdut la condició d’alumnes, això sí que agrairia que  confirméssiu si voldreu seguir amb nosaltres,

          2. Per les alumnes que havíeu de començar al mes d’abril, tranquil·les no perdreu la matrícula, se us mantindrà fins que puguem tornar a començar.

           3. Les alumnes que teniu l’abonament d’hores, tampoc us caduca, li ficarem nova data un cop tornem a la normalitat.

Ben aviat tindrem una plataforma en línia on podreu fer classes de costura. Quan tinguem la data sereu les primeres en rebre l’avís. Tan si sou d’iniciació com si sou més expertes. Tindreu diferents quotes i funcionarà de la següent manera, dir que mai seran igual que les nostres classes presencials. Per a les alumnes que feu les classes presencials, mireu això com un reforç, mai substituiran les classes i de cara al curs vinent mirarem com introduir en la quota les classes en línia perquè sigui un complement de la vostra formació.

FUNCIONAMENT ESCOLA EN LÍNEA

QUOTES SUBSCRIPCIÓ
Iniciació a la costura 12 € / mes
Mix de labors 14 € / mes
Patchwork 12 € / mes
Patronatge 16 € / mes
Costura per a nens (7 a 12 anys) 10 € / mes
Costura per a adolescents (12 a 18 anys) 12 € / mes

Oferta per temps limitat. Pots accedir al contingut de tots els cursos per 45 € al mes (preu normal 76 €)

Què obtinc amb la meva subscripció a l’escola en línia?
Accés a una nova classe / tutorial cada setmana, així com a totes les classes disponibles fins a la data.
Projectes de començar i acabar, tindràs projectes per realitzar en un obrir i tancar els ulls i projectes on et caldrà prestar més atenció i temps.
Finalment, els subscriptors de l’acadèmia compten amb un descompte especial a la botiga en línia del 10% en qualsevol producte.
Quan es cobra la renovació de la subscripció?
La renovació de la subscripció es cobrarà el dia 1 de cada mes, independentment de la data exacta en què s’hagi realitzat la primera subscripció.
Tindré accés al contingut si cancel·lo la meva subscripció?
No. L’accés als tutorials estarà disponible mentre la subscripció està activa. Si la subscripció es cancel·la, l’accés als tutorials de l’acadèmia quedarà bloquejat per l’usuari.
Es pot descarregar el contingut de l’escola?
No. El contingut de l’acadèmia no es pot descarregar ni difondre, és d’àmbit privat. L’accés als tutorials estarà disponible mentre la subscripció està activa. Si la subscripció es cancel·la, l’accés als tutorials de l’escola, quedarà bloquejat per l’usuari.
Quin tipus de tutorials puc trobar a l’escola?
L’escola en línia de Liro liro està pensada per aprendre coneixements de costura i patronatge, i poder apropar-nos a totes aquelles persones que no poden assistir a la nostra escola de forma presencial.
Per aquesta raó i perquè no t’atabalis, tindrem tutories setmanals, i un cop tornem a obrir la nostra escola presencial, una classe presencial al mes per resoldre dubtes.
A més ja saps que sempre pots comptar amb mi si tens embussos, via e-mail (hola@lirolirolatevamodista.com) per Instagram (@lirolirolatevamodista), on a més podré enviar àudios o vídeos per ajudar-te millor, no estàs sola en el teu aprenentatge.
En tot cas des de l’escola no donarem un temari organitzat per temes, sinó que cada mes es proposaran una sèrie de reptes o dissenys que resoldrem durant la classe, així com la seva confecció i consells d’acabats. L’objectiu és que aprenguin a cosir i patronar diferents tipus i models.
Puc apuntar-me a l’escola si sóc principiant?
Sí, però t’aconsellem que comencis amb el curs de costura d’iniciació. Un cop adquireixis els coneixements bàsics podràs canviar de modalitat.
Hi ha patrons descarregables a les classes?
No. Les classes són tutorials per aprendre a crear el patró de les teves pròpies peces, en cap cas són patrons finalitzats per descarregar.
Els patrons descarregables els trobaràs a la nostra botiga en línia.
En quin format estan disponibles els patrons de la botiga en línia?
Els patrons estan disponibles en format PDF, és a dir, un cop l’has comprat el podràs descarregar des del teu perfil d’usuari. Els patrons estan disponibles en grandària A4 de manera que es poden imprimir en la impressora de casa teva.
Mètodes de pagament
Mitjançant targeta de crèdit.
Com em puc donar de baixa?
Pots donar-te de baixa en qualsevol moment. Només has d’accedir al teu perfil i canviar l’estat de la teva subscripció a l’apartat de membres. En donar-te de baixa la subscripció deixarà d’estar activa a partir del dia 1 del mes següent, és a dir, tu et dónes de baixa el 15 d’abril, la teva subscripció deixarà d’estar activa l’1 de maig.
¿S’admeten devolucions o cancel·lacions?
No, no s’admeten devolucions o cancel·lacions ni en la subscripció ni a la botiga de patrons. Si actives la teva subscripció mensual i no vols continuar a l’acadèmia has de cancel·lar la subscripció abans del dia 1 del mes següent.

Iniciació a la costura:
Curs bàsic on aprendràs fer arranjaments de roba, reciclatge, cosir a mà i màquina, roba de llar, peces de roba bàsiques, realitzar acabats, utilitzar owerlock.
A iniciació a la costura comencessis de zero, per aquests no cal cap coneixement, i acabaràs confeccionant treballs personals i creatius.

Mix de labors:
Roba, complements, accessoris, costura creativa … Tots els projectes els tindràs en vídeos pas a pas detallats perquè puguis seguir-los amb total facilitat. A cada projecte aprendràs més d’una tècnica, que després podràs aplicar a les teves creacions. En cada exercici trobaràs tota la informació necessària per poder cosir els projectes: materials que necessitaràs i el pas a pas.

Patchwork:
Aprendre patchwork no requereix coneixements de costura, per aquest motiu qualsevol persona pot iniciar-se en aquesta pràctica, a poc a poc aniràs aprenent tot el necessari per realitzar peces creatives.
En aquestes classes t’ensenyarem tot el que has de saber del món del patchwork, selecció de teixits, tall, blocs, maquines, i acabats. A més tots els materials els trobaràs a la nostra botiga en línia o botiga física.

Patronatge:
Inicia’t en els patrons base: faldilla, pantalons i cos, fessis transformacions per tenir una visió més àmplia de la que et pots imaginar. Podràs realitzar transformacions basades en dissenys propis o de fotografies. Podràs fer creacions lliures i personalitzades. Posem al teu abast un temari de patronatge pràctic i fàcil d’entendre.
En aquest curs trobaràs reptes que es basaran en exercicis de transformacions per poder deixar que la teva imaginació arribi al màxim.

Costura per a nens:
Aquest curs està pensat perquè els més jovenets de casa es familiaritzin amb la costura a mà i a màquina, realitzant petits projectes de costura i començar fer passos en confecció de la seva pròpia roba.

Costura per a adolescents:
Si t’agrada la moda, i vols aprendre fer la teva pròpia roba, aquest és el teu curs, on aprendràs els conceptes bàsics de disseny i patronatge, cada setmana trobaràs un tutorial on t’ensenyarem a realitzar la teva pròpia roba.