I així com diu la cosa, arribem al 6è aniversari, sis anys compartint el nostre espai amb tots vosaltres.

Si fem una retrospectiva dels 6 anys, fan una mica de vertigen. Vam obrir amb la intenció de ser una escola referent, i a poc a poc o anem aconseguint. Fa 6 anys vam obrir amb un espai petit i acollidor amb una sola màquina de cosir i moltes idees i il·lusions. Ara ja fa un any que ens trobem amb un nou espai i de cara al nou curs tenim moltes sorpreses preparades.

Enguany al tenir una aula molt gran hem pogut portar grans professionals com Anastasia Nash que ens ha impartit la tècnica de patronatge zero waste, José Carlos Herrera de mcclassmoda impartint moulage, que per cert torna al novembre i Vicky Sartori de @tuvecinatbcose, que aimpartit els cursos d’introducció a la llenceria i que ara a finals de juny torna amb un workshop de peces de bany.

També vull fer menció de les escoles que han tornat a confiar amb la nostra feina per fer les extraescolars de costura i donar les gràcies a la ONCE per tornar a confiar amb la professionalitat de l’equip de liro liro per impartir els tallers.

Hem celebrat uns quants aniversaris, fent que la quitxalla aprengui amb una festa l’art de poder unir les peces i que surti una creació. I com no les nostres estades, un altre referent de la ciutat de Lleida. Enguany tenim preparat un Armari càpsula, on cada setmana es faran una peça de vestir.

Com ja sabeu apujar la persiana d’un comerç en el temps que corren és molt difícil. Cada dia la gent anem més pressionada per la feina i és més fàcil comprar per internet, per això vull agrair a tots els nostres clients que ens vénen a veure per a què els assessorem i ens fan innovar cada dia. A tots els clients que vénen a provar el nostre servei d’arranjaments i que ens recomanen a amics i familiars i a les nostres alumnes que podem dir que són moltes, que fan que la família de liro liro creixi.

Formem una gran família per això de cara aquest curs, formar part de liro liro seguirà tenint avantatges. I donarem cabuda a les nostres exalumnes.

No vull deixar-me en aquest escrit de nomenar l’equip de liro liro. Tant l’Adelaida com la Montse, ja fa un any que formen part de l’equip i han fet que també formi part d’elles.

Gràcies i mil gràcies per fer que liro liro creixi.